Teraz jest 24 stycznia 2021, o 13:40 Wyszukiwanie zaawansowane

Uprzejmie informujemy,
że decyzją Zarządu Stowarzyszenia Liga Małżeństwo Małżeństwu
z dniem 1 grudnia 2016 forum pomoc.npr.pl zostaje
Z A M K N I Ę T E
Wszystkie osoby potrzebujące pomocy
zapraszamy na FaceBook'a lub do kontaktu z nami poprzez skrzynkę Porady

Badanie TSH a antybiotyk

Forum pomocy - ginekologiczne problemy zdrowotne.

Moderatorzy: admin, NB, agulla

Badanie TSH a antybiotyk

Postprzez maharet » 3 listopada 2008, o 12:53

Biorę antybiotyk Nolicin na bakterię coli(dolegliwości pęcherza).Chciałabym zrobić badanie TSH i nie wiem czy lek nie wypaczy jego wynikow.
maharet
Bywalec
 
Posty: 147
Dołączył(a): 10 sierpnia 2007, o 16:49
Lokalizacja: Niemcy

Postprzez kasik_powraca » 3 listopada 2008, o 23:39

nie sadze, co ma antybiotyk do tarczycy :?: :roll:
kasik_powraca
Przygodny gość
 
Posty: 58
Dołączył(a): 30 sierpnia 2008, o 22:44

Postprzez maharet » 4 listopada 2008, o 07:53

Też mi się wydaje,że nie ma,ale pytam na wszelki wypadek.
maharet
Bywalec
 
Posty: 147
Dołączył(a): 10 sierpnia 2007, o 16:49
Lokalizacja: Niemcy

Postprzez maharet » 6 października 2009, o 11:02

Ja odebrałam wczoraj wyniki
TSH-4,340 (0,27-4,20)
FT3- 4,60 (3,10-6,80)
Ft4-15,06 (12,00-22-00)

Jak bardzo jest ze mną źle?Mam jeszcze powiększoną tarczycę(w widoczny sposób, często mi ludzie zwracają na to uwagę), nie wiem czy nie powinnam zrobić USG przed wizytą u lekarza.Poradźcie coś.
maharet
Bywalec
 
Posty: 147
Dołączył(a): 10 sierpnia 2007, o 16:49
Lokalizacja: Niemcy


Powrót do Szlachetne zdrowie...

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron